Return Policy

Wanneer u ontevreden bent, vragen wij u om een email te sturen naar info@kledinghoes.com of het contactformulier in te vullen. Daarin kunt u aangeven waarom u ontevreden bent over het product, en welke oplossing u wenst. Wij zoeken graag met u naar een passende oplossing voor het probleem.

Conform de Europese Richtlijn Consumentenrechten heb je een zichttermijn van 14 dagen waarbinnen je mag besluiten om de overeenkomst te herroepen. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Het zichttermijn is geen probeertermijn. Zolang je nog niet besloten hebt het product te houden, mag je deze NIET gebruiken. Zodra de verpakking is geopend kan deze in verband met hygiëne niet meer teruggezonden worden. De kosten voor retourzending komt voor je eigen rekening.

Wij streven ernaar binnen 2 werkdagen uw vraag te beantwoorden. Wanneer u recht heeft op een vergoeding of een nieuw product, wordt dit afgehandeld binnen 5 werkdagen nadat het product retour is ontvangen op ons hoofdkantoor.

Wij verkopen kledinghoezen, dus van defect is bij ons geen sprake. Wanneer de kledinghoes beschadigd is voordat u deze heeft gebruikt, willen wij u vragen om contact met ons op te nemen via info@kledinghoes.com of ons contactformulier. Dan zullen wij zoeken naar een passende oplossing.
Kledinghoezen me schade voor eigen gebruik vergoeden wij niet.